Sa nama do Vašeg novog doma...

N A Z A D
nekretnineFLASH.ba - Sa nama do Vašeg novog doma...
info@nekretnineflash.ba   +387 61 137 370   Ponedjeljak - Petak od 08:30-16:30h   Školska 10, 72000 Zenica, BiH
info@nekretnineflash.ba   +387 61 137 370   Ponedjeljak - Petak od 08:30-16:30h   Školska 10, 72000 Zenica, BiH
Agencija za posredovanje u prometu nekretnina "FLASH"

Usluge

Agencija smo koju biraju zbog profesionalnog, pouzdanog i prijateljskog pristupa poslovanju kako kupoprodaji tako i najmu stanova, kuća i poslovnih prostora. Svakom predmetu pristupamo sa maksmimalnom pažnjom, odgovornošću i entuzijazmom.

OLX.ba
Facebook

Usluge, servisi i rješenja za klijente

Usluge, servisi i rješenja

Posredovanje nekretninama

Agencija FLASH je posrednik sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanju kod iznajmljivanja i unajmljivanja stambenih i poslovnih jedinica. Osigurali smo Vam potrebnu stučnu pomoć i pravnu sigurnost kako biste u što kraćem roku prodali ili pronašli nekretninu koja Vam odgovara.

Procjena vrijednosti nekretnina

Da bi nekretnina ostvarila što kvalitetniju poziciju na tržištu nekretnina potrebna je adekvatna profesionalna procjena tržišne vrijednosti. Navedena usluga procjenjivanja obuhvata izradu elaborata procjene vrijednosti nekretnina ili stručno mišljenje o vrijednosti i mogućnostima predmetne nekretnine na tržištu.

Kreditiranje pri kupovini nekretnine

Poštovani klijenti, za Vas tražimo najpovoljnije kredite kod komercijalnih banaka, posredujemo u realizaciji hipotekarnih / stambenih kredita, te Vam osiguravamo najbrži i najsigurniji način do dobijanja kreditnih sredstava. Ova usluga je potpuno besplatna ukoliko se odlučite na kupovinu nekretnine iz naše ponude.


Uskladjivanje ZK stanja

Usklađenje katastra i gruntovnice je postupak kojim se usklađuju podaci katastarskog i zemljišnoknjižnog stanja. Površina Vaše čestice u posjedovnom listu se razlikuje od one u vlasničkom? Imate kupoprodajne ugovore ali nisu provedeni? Katastarsko i gruntovno stanje je potrebno uskladiti što prije kako biste se upisali kao vlasnik predmetne nekretnine!

Gradjevinske i urbanisticke dozvole

Legalizacija objekta podrazumijeva donošenje rješenja o naknadnoj urbanističkoj saglasnosti, odobrenju za građenje i upotrebnoj dozvoli, u skladu sa odredbama Zakona o prostornom uređenju za građevine i druge izvedene radove u prostoru izgrađene bez odobrenja za građenje, rješavanje pravnog statusa građevina privremenog karaktera.

Ostale pravne i agencijske usluge

Kako bi pružili što bolju uslugu našim klijentima, osim saradnje s advokatskim i notarskim uredima, sarađujemo i s ovlaštenim procjeniteljima nekretnina. Ukoliko imate dodatnih pitanja, trebate pravni savjet i profesionalnu stručnu pomoć - ne oklijevajte, ukažite nam povjerenje. Naše iskustvo - Vaše je rješenje !

Sa nama do Vašeg novog doma...
  info@nekretnineflash.ba    +387 61 137 370    Pon-Pet od 08:30-16:30h    Školska 10, Zenica
  info@nekretnineflash.ba    +387 61 137 370
  Pon-Pet od 08:30-16:30h    Školska 10, Zenica
Agencija FLASH potražuje stanove, kuće, vikendice, poslovne prostore, garaže i zemljišta za prodaju i iznajmljivanje - za dodatne informacije, posjetite naš ured ili nas pozovite.